Antena Căutare

ACCIDENT VIIȘOARA. Primele imagini cu momentul accidentului din Neamț, în care și-au găsit sfârșitul nouă oameni

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamțț  în care și-au găsit sfârșitul nouă oameni sut cutremurătoare.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamț în care și-au găsit sfârșitul nouă oameni sunt cutremurătoare.

Cele nouă persoane au murit în judeţul Neamţ, după ce microbuzul în care erau a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa. Singurul supraviețuitor al accidentului din Neamț soldat cu nouă victime a fost șocat atunci când a aflat că toți ceilalți oameni alături de care era în microbuz au murit. "Toți au murit? Toți? Toți?", a întrebat, printre lacrimi, bărbatul, de pe patul de spital. Ionuț Vîrlan a început să plângă atunci când a aflat că doar el a scăpat cu viață din teribilul accident. Bărbatul se află în acest moment internat în spital.

Cei nouă bărbaţi care şi-au pierdut viaţa după ce autoutilitara în care se aflau a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în judeţul Neamţ, aveau între 17 şi 45 de ani şi erau din judeţul Iaşi. Poliţiştii au mai stabilit că maşina era proprietatea şoferului, iar dintre cele 6 locuri pe scaune autoutilitara avea montate doar trei scaune omologate în partea din faţă, iar în spaţiul destinat transportului de marfă erau transportate atât bagaje, cât şi şapte persoane, pe bănci din lemn, improvizate.

ACCIDENT VIIȘOARA. Lista victimelor din accidentul de la Viișoara. Opt familii vor fi îndoliate de Paște. O mamă și-a pi... Vești bune de Iepuraș! Absolvenții claselor I, a V-a și a XII-a ar putea primi de la stat câte 50 de euro pentru cărţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x