Antena Căutare

Situația actuală privind evoluția Pestei Porcine Africane în România!

Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane

La data de 02.08.2019, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 169 de localități din 22 de județe, cu un număr de 581 de focare (dintre care 3 focare în exploatații comerciale și un focar într-o exploatație de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 378.394 de porci afectați de boală și există 1.757 de cazuri la mistreți.

Mai mult, a fost raportat un caz de pestă porcină bulgar într-un oraș situat lângă Dunăre!

Autorităţile bulgare au declarat stare de urgenţă pentru perioada 31 iulie - 5 august în regiunea Silistra, în urma confirmării unui caz de pestă porcină africană la o crescătorie de porci din satul Popina, relatează joi Novinite.

Direcţia Regională pentru Siguranţă Alimentară va efectua inspecţii la abatoarele din Dulovo, Tutrakan şi Sitovo, iar la graniţa cu România vehiculele sunt dezinfectate şi verificate să nu transporte ilegal carne.

Autorităţile bulgare au declarat stare de urgenţă! Într-un oraș apropiat de Dunăre s-a confirmat un caz de pestă porcină!

Ministerul Educației, primele măsuri după ce Ecaterina Andronescu a fost demisă! Ce se va întâmpla cu toți elevii după c... ANAF, controale fără precedent în România! Sunt vizate firmele care activează aceste domenii și persoanele care muncesc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x