Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Paznicul unui școli, acuzat că a agresat sexual mai multe eleve. Cum le corupea: ”Azi le dădea o țigară, mâine un pupic. Le-a propus să întrețină relații intime!”

E scandal la o şcoală din Medgidia al cărei paznic este acuzat că a agresat sexual mai multe eleve. Părinţii adolescentelor susţin că acestea s-au plâns acasă că bărbatul de 60 de ani le-ar fi atins în zonele intime. Le oferea ţigări şi le cerea în schimb favoruri sexuale. Bărbatul neagă acuzaţiile, dar părinţii au făcut plângeri împotriva lui la şcoală şi la Poliţie.

”Îi dădea o țigară, mâine dă-mi un pupic, poimâine o atingere. Chiar li s-a propus să facă sex cu el.”.Acuzațiile au fost făcute de niște părinţi care susţin că fiica lor a fost agresată de paznicul unei şcoli din Medgidia. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul de 60 de ani, în timp ce stă de vorbă cu fata, pe hol, chiar lângă toaleta şcolii.

Bărbatul i-ar fi oferit chiar o ţigară fetei, în schimbul unui favor sexual, susţin părinţii elevei. Mai multe fete de clasa a opta le-au povestit părinţilor că paznicul le-a pipăit în zonele intime.

”Nu există oră de sport ca el să nu fie prezent cu copiii noştri la ore. Fetele vin în colanţi la sport. Dânsul era cu ochii pe copii. Îşi căuta noile victime.”, a declarat tatăl unei eleve.

”Paznicul este angajat de 10 ani, a fost concurs, a întrunit toate condiţiile, avea un curs, şcoală pentru paznici, mai lucrase în domeniu, avea referinţe foarte bune.”, a declarat Tudorița Nichita, directorul școlii din Medgidia.

Pe perioada anchetei, bărbatul acuzat de agresiune sexuală şi-a luat concediu, la recomandarea inspectorilor şcolari, pentru a sta cât mai departe de elevi.

Audiat de poliţişti paznicul a negat acuzaţiile şi a fost de acord să fie testat şi cu detectorul de minciuni. Nu a putut fi contactat de reporterii noştri pentru un punct de vedere.


Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro