Antena Căutare

A apărut lista țărilor din Europa care nu primesc români ca turiști. Motivul pentru care cetățenii noștri nu au voie în concediu

Lista țărilor în care românii vor putea călători fără a sta în izolare la întoarcere ar putea fi mai scurtă decât și-au imaginat mulți, întrucât autoritățile nu au ajuns la un consens cu reprezentanții mai multor țări. 

Potrivit Antena 3, România nu corespunde condiţiilor impuse de unele dintre aceste ţări pentru liberă călătorie. Mai exact, noi avem mai multe îmbolnăviri decât limita stabilită. În acest moment noi avem un coeficient de 8 , iar coeficientul acceptat la nivel european conform căruia nu este necesară izolarea, iar zborurile pot fi reluate este 5.

Soția unui președinte, diagnosticată pozitiv pentru coronavirus. Primele declarații făcute: ”Mă voi izola alături de soț și copii!”

Astfel, cetățenii români nu sunt primiți ca turiști în Malta, Muntenegru, Croația, Slovenia și Slovacia.

remierul Orban îndeamnă românii să facă vacanța în țară

Premierul Ludovic Orban i-a îndemnat, vineri, pe români ca să-și petreacă, în această vară, concediul în România. ”Haideți să mergem anul ăsta în locurile unde nu am fost din România să sprijinim turismul autohton și să și vedem cu ochii noștri atâtea frumuseți pe care le are România”, a spus el.

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

”Recomandarea mea este ca românii, pentru a da dovadă de susținere pentru turismul autohton, să-și petreacă concediul în România, pentru că avem atâtea locuri frumoase de văzut… Dacă fiecare dintre noi ne gândim unde nu am fost din superbele locuri pe care le are țara asta... Haideți să mergem anul ăsta în locurile unde nu am fost din România și să ne petrecem concediul în țara noastră să sprijinim turismul autohton și să și vedem cu ochii noștri atâtea frumuseți pe care le are România”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Soția unui președinte, diagnosticată pozitiv pentru coronavirus. Primele declarații făcute: ”Mă voi izola alături de soț... Bărbat reţinut într-un dosar deschis după ce pe un câmp din Ilfov au fost găsite deşeuri medicale periculoase, provenite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x