Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„O să fie executat” Adevăratul lider al clanului Duduianu a pregătit în detaliu răzbunarea. Totul se va întâmpla în următoarele zile: „Nu mai are mult de dus”

Va fi măcel pe străzile din București. Adevăratul lider al clanului Duduianu vrea moartea celor care l-au ucis pe Emi Pian.

„O să fie executat” Adevăratul lider al clanului Duduianu a pregătit în detaliu răzbunarea. Totul se va întâmpla în următoarele zile: „Nu mai are mult de dus”

Dezvăluiri incendiare ies la iveală despre planurile de răzbunare a celor din clanul Duduianu, după uciderea lui Emi Pian.

Cu că, public, familia interlopului jură că nu va începe un război cu cei din clanul responsabil pentru moartea liderului lor, se pare că adevărul este cu totul altul.

Potrivit Cancan, planul sângeros a fost pus la cale în închisoare. Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, i-ar vrea morți pe cei care i-au omorât fiul. Astfel, în familia răposatului Emi Pian s-ar fi discutat de angajarea a cinci-șase „băieți” care să rezolve „treaba murdară”, iar ulterior seniorul Duduienilor să-și asume faptele.

„Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, au declarat surse din anturajul clanului, scrie sursa citată.

Interlopul Emi Pian, ucis la comandă?

Fratele și fiul lui Emi Pian au povestit cum clanul rival plănuia atacul asupra lui Pian de mai mult timp.

Chiar fratele liderului ucis spune că a fost atacat de un membru al clanului Rinu în urmă cu trei ani. Familia Duduianu jură că nu vrea răzbunare însă cere autorităților să facă dreptate.

Fratele lui Emi Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte, acum 3 ani, după ce o rudă a lui Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderului clanului Duduianu, l-a atacat pe stradă.

Public, familia cere ca Poliția să facă dreptate

Familia Duduianu susține că nu vrea răzbunare și cere autorităților române să facă dreptate.

„Poliția să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a mai spus fiul lui Emi Pian.

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napy, din clanul Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian.

Recomandari