Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adevărul despre moartea băiețelului de opt ani a fost descoperit la autopsie! Mama copilului ar fi încercat să își ia viața, după ce a aflat

Necropsia băiețelului de opt ani, care a fost găsit înjunghiat în piept în mașina tatălui său, a scos la lumină adevărul despre moartea copilului. Când a aflat, mama micuțului a intrat în stare de șoc.

Adevărul despre moartea băiețelului de opt ani a fost descoperit la autopsie! Mama copilului ar fi încercat să își ia viața, după ce a aflat

Detalii halucinante în cazul băiețelului găsit înjunghiat pe bancheta din spate a mașinii tatălui său. Copilul ar fi fost ucis acum mai bine de două zile, cel mai probabil sâmbătă noaptea.

Când a aflat că fiul său a fost omorât, mama lui ar fi încercat să-și ia viața. Tatăl copilului, principalul suspect în această crimă, a fost prins marți, după ore întregi de căutări, în tot județul.

O ceartă între părinți a dus la cumplita crimă

Filmul morții băiețelului de 8 ani a început cu o ceartă zdravănă între cei doi părinți divorțați, povestește mama îndoliată.

După ce și-au încheiat mariajul, mașina în care bărbatul și-ar fi înjunghiat propriul fiu ar fi trebuit să îi revină ei, însă tatăl - Takacs Gyorgy (46 de ani), care făcea taximetrie, n-a renunțat la autoturism ca să nu-și piardă jobul.

Prins la mijloc în disputa adulților, copilul a devenit arma răzbunării.

„Când i-am contactat, a urlat la telefon că e prea târziu, pot să mă duc după mașină. Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, a povestit mama băiatului.

„Copilul a vrut să fie omorât”

Cearta a declanșat planul diabolic al bărbatului. Takacs Gyorgy și-ar fi omorât cu sânge rece copilul și s-ar fi plimbat două zile cu cadavrul băiatului în mașină.

Necropsia a arătat că decesul s-a produs cu mai bine de 48 de ore înainte ca suspectul principal să fie prins.

„Răzbunarea aceasta atât de neghioabă pe care și-o fac părinții unul altuia, situația conflictuală fiind conturată între ei, adică nici tu n-ai parte de copil, nici eu”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist, citat de Antena 3.

Mama băiatului a încercat să se sinucidă

Moartea băiețelului a zguduit-o puternic pe mama lui. Femeia a intrat în stare de șoc și ar fi încercat să se sinucidă. Și tatăl copilului ar fi vrut să se omoare, când i-a văzut pe localnici și pe polițiști - s-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele.

Bărbatul este acuzat de omor calificat și riscă 25 de ani de închisoare.

Recomandari