Căutare Live

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. La ce oră se AFIȘEAZĂ, de fapt, repartizarea elevilor la liceu!

Repartizare licee 2018 pe județe EDU.RO. Admitere liceu 2018 și rezultate repartizare computerizată la liceu pentru fiecare județ sunt afișate online, luni, 9 iulie, pe site-ul Misterului Educației.

Repartizare licee 2018 pe județe EDU.RO. Admitere liceu 2018 și rezultate repartizare computerizată la liceu pentru fiecare județ sunt afișate online, luni, 9 iulie, pe site-ul Misterului Educației.

UPDATE: GATA! S-AU AFISAT! VEZI AICI LA CE LICEU AI INRAT!

UPDATE: ADMITERE LICEU 2018. E OFICIAL! Ministerul Educației a ANUNȚAT LA CE ORA se afișează rezultatele repartizării la liceu.

Deși rezultatele repartizării pe licee a elevilor, în mod normal, erau afișate până în ora 12.00, iată că mesajul Ministerului Educației este în continuare același, pe admitere.edu.ro.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. La ce oră se AFIȘEAZĂ, de fapt, repartizarea elevilor la liceu!

Trebuie să menționăm și faptul că rezultatele la Bacalaureat 2018 după contestații s-au postat pe site-ul Ministerului Educației, tot pe 9 iulie, la ora 10.00. Prin urmare, pentru rezultate repartizare licee 2018, elevii claselor a VIII-a sunt încă nevoiți să aștepte.

De altfel, și anul recut lucrurile au stat la fel, spre exasperarea elevilor și părinților! Ministerul a motivat că a făcut verificări ale datelor introduse în computer.

Peste 150.000 de elevi au susţinut examenul de evaluare naţională 2018.

A1.ro AFIȘEAZĂ AICI REZULTATELE REPARTIZĂRII LA LICEU 2018 PE JUDEȚ! VEZI UNDE AI INTRAT!

Repartizare licee 2018. Cum verifici la ce liceu ai intrat pe www.edu.ro

Admitere liceu 2018 EDU.RO. Afișarea repartizării ACUM la liceu pe admitere.edu.ro... ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. De ce întârzie rezultatele repartizarii elevilor la liceu! Anunțul Ministerului Educației...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x