Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cumpănașu: ADN-ul confirmă, a fost ucisă! Oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă. Familia a aflat vestea, a anunțat Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, în direct la Antena 3. IML confirmă că rezultatul testelor pe oasele găsite în locuința lui Dincă este pozitiv și aparțin fetei.

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă. Familia a aflat vestea, a anunțat Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, în direct la Antena 3. IML confirmă că rezultatul testelor pe oasele găsite în locuința lui Dincă este pozitiv și aparțin fetei.

Oasele găsite în butoi sunt ale Alexandrei Măceșanu, este anunțul înfiorător făcut de unchiul fetei, care a intrat în posesia rezultatelor testelor ADN realizate de IML.

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”, la Antena 3.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal.

Inițial s-a spus doar că oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro