Căutare Live

Adolescent din Zalău, evadat din închisoare, prins și spânzurat în arest preventiv! Ce descoperire halucinantă au făcut autoritățile

Un tânăr de 19 ani a fost spânzurat în timp ce se afla în arest preventiv! Băiatul a fost închis pentru furt de mașini și conducere fără permis, dar reușise să evadeze din închisoare.

Caz șocant la Zalău! Un adolescent a evadat din închisoare sub ochii escortei, dar fost prins de polițiști în 2 minute și plasat în arest preventiv. Îngrozit că va face închisoare, tânărul s-a spânzurat cu un cearceaf. Ce fapte a comis

Un tânăr de 19 ani a fost spânzurat în timp ce se afla în arest preventiv! Băiatul a fost închis pentru furt de mașini și conducere fără permis, dar reușise să evadeze din închisoare. După 2 minute, tânărul a fost prins și ținut în arest preventiv la IPJ Sălaj.

Băiatul ar fi trebuit să fie transferat la penitenciarul din Satu Mare, dar din cauza evadării sale, poliția a preferat să îl mai țină în arest la IPJ Sălaj.

Joi la prânz, deținutul a fost găsit spânzurat în toaleta camerei în care era încarcerat. Fapta crudă a fost identificată de către colegul de cameră, care a alertat imediat paznicii. Aceștia l-au dat jos din ștreang pe băiat.

"Adolescentul de 19 ani era încarcerat în arestul IPJ Sălaj în baza unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni. Astăzi, în jurul orei 15.30, a fost găsit spânzurat în grupul sanitar din camera de detenție, de către colegul de cameră. Imediat polițiștii din Centrul de Reținere au luat primele măsuri de salvare, iar un alt coleg a anunțat de urgență cadrele medicale de specialitate, care au sosit în scurt timp. Cel în cauză a fost resuscitat, ulterior fiind transportat la spital.", a transmis Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Când e Ziua Bărbatului în 2019 și de ce sunt sărbătoriți de trei ori pe an... Acuzații grave la adresa medicilor din Buftea, după ce un copil a intrat în convulsii! Doctorii: ”A fost o sarcină nesup...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x