Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Adolescentă de 15 ani, abuzată în repetate rânduri de iubitul mamei ei. Femeia a știut tot timpul ce i se întâmplă copilei

O adolescentă în vârstă de doar 15 ani a trecut prin momente dramatice după ce iubitul mamei ei a abuzat-o în mod repetat, cu știrea acesteia. Acum, însă, coșmarul s-a încheiat pentru ea, întrucât agresorul, un bărbat de 47 de ani, a fost reținut de poliție.

Adolescentă de 15 ani, abuzată în repetate rânduri de iubitul mamei ei. Femeia a știut tot timpul ce i se întâmplă copilei

Conform IPJ Cluj, bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reținut de polițiști în București, fiind bănuit de oamenii legii că în perioada aprilie - decembrie 2019, el a întreținut relații intime cu minora în vârstă de 15 ani în mod repetat. Ba mai mult, actele sexuale comise în toată această perioadă ar fi fost comise chiar cu acordul mamei ei și cu acordul fetei.

Ce a făcut această femeie pentru bani este de neînchipuit! Ororile prin care a trecut o fetiță de 13 ani au înfuriat autoritățile

Victima trăia cu familia ei în Municipiul Dej, iar după aflarea acestei situații revoltătoare, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca apoi să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea altei măsuri preventive.

De asemenea, mama minorei, o femeie de 36 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Menajeră abuzată sexual și bătută de propiretarii casei în care lucrează: ”Nu cred că voi mai trăi! M-au legat și m-au ars cu ulei!”

În momentul de față, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată și complicitate la act sexual cu un minor, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj.

Recomandari