Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Calvar pentru o adolescentă de 16 ani, din Argeș! A fost exploatată sexual și șantajată de trei tineri! Cum o amenințau

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din județul Argeș, a fost exploatată sexual și șantajată de trei tineri, care au fost reținuți, în urma unor percheziţii ce au avut loc la domiciliile lor.

Calvar pentru o adolescentă de 16 ani, din Argeș! A fost exploatată sexual și șantajată de trei tineri! Cum o amenințau

„În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, dintre care una în Câmpulung, două în comuna Mihăeşti şi una în Schitu-Goleşti la locuinţele persoanelor în cauză. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum şi alte obiecte cu valoare probatorie”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Din cercetări a rezultat că, în perioada iunie 2019 – februarie 2020, un tânăr, de 20 de ani, din Câmpulung, ar fi constrâns o minoră, de 16 ani, să practice prostituţia.

"Asta purtam când am fost violată. Sângeram și maică-mea mi-a spus că sunt o curvă". Drama zdrobitoare a unei fete din România agresată și mutilată psihic de violator și de familie. "M-a întrebat cât e ceasul.."

Ulterior, aceasta ar fi fost şantajată de alţi doi tineri, de 21 şi 22 de ani, ambii din Mihăeşti, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale, cei doi ameninţând cu postarea în mediul online a unor filmări cu conţinut sexual explicit, potrivit News.ro.

Persoanele în cauză au fost duse la audieri, faţă de cei trei tineri fiind dispusă măsura reţinerii.

Recomandari