Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Tragedie, în Galați! Un nou-născut a fost omorât de mama lui, o adolescentă de 17 ani

O adolescentă în vârstă de 17 ani din judeţul Galaţi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a omorât bebelușul nou-născut.

Tragedie, în Galați! Un nou-născut a fost omorât de mama lui, o adolescentă de 17 ani

Hepta

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că, la începutul lunii august, o tânără de 17 ani a născut acasă şi apoi şi-a omorât băieţelul.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 3 august, în jurul orelor 18.00-20.00, în timp ce se afla la domiciliul său din satul Talpău, comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, după ce a dat naştere unui făt de sex masculin, viu şi viabil, inculpata a manifestat acte de violenţă fizică, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, sugrumare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului”, se arată în comunicat.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

Adolescenta a fost reţinută iniţial pentru omor calificat, iar apoi Tribunaluil Galaţi a decis arestarea ei preventivă pentru 30 de zile.

Recomandari