Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Video. Adriana a fost filmată în mașina condusă de olandezul suspectat că a ucis-o!

Avem primele imagini cu mașina pe care a folosit-o olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede mașina de teren care trece pe ulița din sat, iar pe scaunul din dreapta se află Adriana, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni roz.

Avem primele imagini cu mașina pe care a folosit-o olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede mașina de teren care trece pe ulița din sat, iar pe scaunul din dreapta se află Adriana, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni roz.

Între timp, au apărut noi informații cutremurătoare despre suspect. Conform unor surse, se pare că în Olanda se știa faptul că acesta este pedofil.

Două camere de supraveghere ale Primăriei din localitatea Gura Șuții au surprins mașina de teren condusă de cetățeanul olandez. În imagini, pe scaunul din dreapta se vede silueta Adrianei, purtând acei pantaloni roz cu care era îmbrăcată în ziua în care a fost răpită.

La un moment dat, mașina olandezului este observată trecând pe lângă locul în care lucrează fratele Adrianei.

Din primele informații obținute de autorități, Adriana ar fi fost omorâtă în cel mult jumătate de oră din momentul răpirii.

Cetățeanul străin, principalul suspect, a părăsit teritoriul României, în cursul zilei de sâmbătă. Anchetatorii au prelevat mostre din mașina pe care acesta a închiriat-o din Capitală. Autoritățile române au nevoie de probe valide pentru a putea cere un mandat de reținere și, mai apoi, mandat de căutare națională și internațională.

Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro