Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Află cât de ACTIV vei fi în DORMITOR! Vezi ce-ţi rezervă HOROSCOPUL AMOROS în perioada 27 aprilie-3 mai

Începutul de săptămână trebuie să ne prindă pregătiţi, iar detaliile din viaţa intimă ar trebui să ne preocupe destul de mult. Am stat de vorbă cu astrele şi ştim ce ne-au pregătit pentru următoarea perioadă

Începutul de săptămână trebuie să ne prindă pregătiţi, iar detaliile din viaţa intimă ar trebui să ne preocupe destul de mult. Am stat de vorbă cu astrele şi ştim ce ne-au pregătit pentru următoarea perioadă.

Berbec

Persoanele de sex opus se simt foarte bine in compania ta. Cu toate acestea, ai o teama de a nu-ti pierde farmecul personal si de a nu fi abandonat. Important este sa nu te indepartezi foarte mult de la ceea ce esti tu cu adevarat de frica sa nu-ti pierzi admiratorii.

Taur

Traversezi o perioada de usoara instabilitate si teama de necunoscut. Cauti sa te agati de oameni, indiferent ca este vorba de partenerul de cuplu sau de cineva cu care ti-ai dori o relatie. Problemele emotionale apar din teama de a nu ramane fara aceasta persoana.

Gemeni

O saptamana a deciziilor, in care trebuie sa te hotarasti pe ce drum sa mergi. Poate ca ai nevoie de mai mult spatiu sau de mai mult timp sa te gandesti. Este indicat sa nu actionezi din impuls, indiferent de conjunctura in care te afli.

Rac

Reusesti sa te debarasezi de temeri si dubii si pornesti cu speranta pe drumul iubirii. Ai ajuns la concluzia ca daca nu esti sincer cu tine insuti nu vei putea fi sincer nici cu altii si nici altii nu vor fi sincere cu tine. Stabilesti noi reguli pentru tine si esti gata sa-ti traiesti viata.

VEZI AICI DETALII DESPRE TOATE ZODIILE

Recomandari