Antena Căutare

Agricultura nemteasca pe campurile din zona Falticeni, cu agenti de paza, foisor de observatie si ATV-uri

Doi tineri din Germania au venit sa faca agricultura la noi in tara, dar au invatat pe pielea lor ce inseamna hotii de porumb. Pentru a-si proteja investitia, cei doi nemti au apelat la agenti de paza profesionisti.

Agricultura nemteasca pe campurile din zona Falticeni, cu agenti de paza, foisor de observatie si ATV-uri
| ifaj.org

Agenti de paza dotati cu ATV-uri si masini de interventie la fiecare colt. Daca nu s-ar vedea combina, la cativa pasi, si lanurile de porumb, in zare, ai zice ca au fost angajati sa pazeasca o banca.

Misiunea lor este alta. Pazesc ogoarele a doi tineri agronomi din Germania, care au venit sa faca agricultura pe pamanturile noastre. Au luat in arenda 1.000 de hectare de teren agricol, din jurul Falticeniului si s-au apucat de treaba.

Au venit cu noi idei, cu noi meteode de lucru, cu utilaje nemtesti. In Germania este tot mecanizat, iar la noi i-au intampinat vechile problem, hotii.

Paza unui hectar ii costa in jur de 40 de euro. Un pret mic, cred ei, pentru siguranta culturilor.

O infirmiera din Iasi, concediata pentru ca a dansat lasciv in fata pacientilor... Camion spulberat de tren, la Miercurea Ciuc! Doua persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x