Antena Căutare

Alcoolemie record! O infirmieră din Iași a fost prinsă cu 3,43 mg/l alcool pur în sânge! Femeia se afla în timpul programului

O infirmieră de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași a fost prinsă cu o alcoolemie de 3,43 mg/l în sânge, în timpul programului. Colegii au povestit că nu este prima oară când femeia miroase puternic a alcool.

Alcoolemie record! O infirmieră din Iași a fost prinsă cu 3,43 mg/l alcool pur în sânge! Femeia se afla în timpul programului
O infirmieră a fost prinsă aproape în coma alcoolică

Colegii infirmierei au anunțat conducerea spitalului după ce au observat că femeia miroase a alcool. Infirmiera lucrează de un an și șapte luni la secția de diabet a spitalului din Iași.

„Doamna avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o discuţie scurtă, am încercat cumva, ea s-a speriat, am mers către UPU. Iniţial nu a vrut să meargă, am convins-o uşor, cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia, am rămas stupefiat şi eu, văzând cifra respectivă, care era peste trei. Era dintr-un sat mărginaş municipiului Iaşi, nu putea sa plece la ora aia. Se făcuse ora 19. Am oprit-o la spital, în grija medicului de gardă", a declarat managerul Spitalului Sfântul Spiridon, Ioan Bârliba.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool pur în sânge, iar conform studiilor, la o alcoolemie de peste 3 mg/l alcool pur în sânge se poate intra în comă alcoolică!

Managerul spitalului a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor infirmiera va lucra doar în timpul zilei, sub supraveghere.

"Am primit referat de la medicul de gardă privind conduita infirmierei și am organizat întocmirea comisiei de disciplină care va decide ce sancțiuni va primi aceasta. Nu tolerez sub nicio formă angajați în stare de ebrietate în timpul programului", a adăugat managerul spitalului.

E oficial! Salariul minim crește de la 1 ianuarie 2020. Pentru cei cu studii superioare rămâne același. Documentul, publ... Alertă pentru românii care se încălzeasc la sobă! Lemnele de foc, găsite infestate cu un virus periculos, în Alba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x