Antena Căutare

Incident în Dolj: președintele unei secții de votare a plecat cu ștampila acasă!!!

PSD Dolj a reclamat faptul că președintele secției de votare nr. 444, amenajată în comuna Pleșoi, a plecat acasă cu ștampila de control a secției, relatează Mediafax.

Incident în Dolj: președintele unei secții de votare a plecat cu ștampila acasă!!!
În Dolj s-ar fi plecat acasă cu ștampila de la secție! | Inquam Photos / Octav Ganea

PSD Dolj a cerut sâmbătă Biroului Electoral de Circumscripție înlocuirea președintelui respectivei secții de votare. Social-democrații au sesizat și IPJ Dolj în acest caz, notează Mediafax. „Vă rog să aveți în vedere faptul că, după ce domnul președinte a preluat de la Craiova buletinele de vot și materialele necesare desfășurării procesului electoral și le-a dus la secția de votare nr. 444, acesta nu a lăsat ștampila de control a secției de votare la sediul secției, așa cum prevede în mod expres legea, ci a plecat cu ea la domiciliul său”, se arată în sesizarea depusă de PSD Dolj la Biroul Electoral Județean.

O reclamație a fost depusă de social-democrați și la Poliție. „Polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că președintele unei secții de votare din Pleșoi ar fi plecat acasă cu ștampila de control care, conform legii, trebuia lăsată în incinta secției de votare. Aceste aspecte au fost aduse și la cunoștința BEJ Dolj, competent, potrivit legii, cu efectuarea de verificări și de măsuri legale”, a explicat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Peste 18,2 milioane de români sunt așteptați să voteze în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019 care are loc duminică, 24 noiembrie 2019. Secțiile de vot din țară se deschid la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00, interval în care românii vor avea de ales între președintele în exercițiu Klaus Iohannis, susținut de PNL, și fostul premier Viorica Dăncilă, candidata propus de către PSD.

Alegeri prezidențiale 2019. Împușcături la o secție de vot din Prahova! Primele IMAGINI... Ion Iliescu a solicitat urna mobilă și pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x