Antena Căutare

Alertă! Explozie puternică în România! Cinci persoane sunt rănite

Momente de panică într-un bloc din Botoşani, după ce un apartament de la etajul al doilea a explodat pur şi simplu! Cinci oameni - dintre care au copil - au fost răniţi, în timp ce restul locatarilor au fost evacuaţi.

Cel mai grav este un bărbat de 71 de ani care se află în stare critică. Printre victime se numără şi un copil care, în momentul exploziei, se afla în apartamentul de deasupra şi a fost lovit de o mobilă deplasată de suflul deflagraţiei. Peste 20 de persoane au fost evacuate din imobil iar, în seara aceasta, autorităţile le vor pune la dispoziţie un loc în care să se cazeze. Nimeni nu ştie de la ce a pornit explozia. Însă, în urma deflagraţiei, structura de rezistenţă a blocului a fost puternic afectată. De asemenea, bucăţile de geamuri au distrus mai multe maşini parcate lângă imobil. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă şi ISU. Accesul în zonă a fost limitat.

172 de copii au primit cadou ghiozdane în care aveau toate rechizitele necesare. Darurile le-au fost oferite de Fundaţia... Imagini ȘOCANTE și interzise cardiacilor. Elevă din Vaslui, bătută până a leşinat de durere, de o altă tânără!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x