Antena Căutare

Alertă în judeţul Buzău. Doi bolnavi periculoşi au evadat din spitalul de psihiatrie din Săpoca

A fost alertă la Săpoca, în Buzău. Doi bolnavi au reuşit să evadeze de la spitalul de psihiatrie din localitate.

Cei doi pacienţi cu probleme psihice au sărit gardul spitalului, deşi erau însoţiţi de un infirmier.

Acum e anchetă la spital pentru a stabili cine răspunde de breşa produsă în sistemul de securitate.

Deşi era o noapte rece, căutările au fost ample. Zeci de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai spitalului au încercat să dea de urma celor doi pacienţi cu probleme psihice. Alarma s-a dat în jurul orei 18.30.

"În timp ce ajutau la transportul gunoiului menajer au escaladat gardul împrejmuitor al secţiei şi au fugit spre prundul râului Slanic. Pacienţii erau însoţiţi de un infirmier din cadrul secţiei, dar acesta nu a reuşit să prindă pe niciunul dintre ei", spune Viorica Mihalaşcu, directorul Spitalului Săpoca.

Infirmierul s-a întors în spital şi a dat alarma. În oraş s-au făcut filtre, dar asta nu i-a calmat pe toţi localnicii. După două ore, cei doi fugari au fost prinşi. Ajunseseră la o distanţă de şase kilometri de spital.

"S-a reusit identificarea celor doi fugari unde in zona albiei raului Slănic, fiind identificati si prinsi fara probleme", au declarat cei de la Poliţia Buzău.

Pacienţii cu tulburări psihice au fost internaţi din nou, sub supraveghere. Au 23 şi 33 de ani şi sunt internati la Săpoca din luna februarie.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Companiile puternice din România şi-au schimbat tactica de recrutare. Folosesc tehnologia viitorului pentru a-i atrage p... Ajutor social pentru cupluri! Se dau peste 100 de milioane de lei vechi de la primărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x