Alex Dragomir, un român de 17 ani devenit celebru în Anglia, a murit. Sora lui: "Era totul pentru mine"

Alex Dragomir, un adolescent de 17 ani care a devenit celebru odată ajuns în Anglia, cu zeci de mii de urmăritori pe YouTube și pe Twitter, a murit din cauza unor probleme pe care le avea la inimă. Vlogger-ul era cunoscut în online sub numele de Sir Kipsta.

Un român de 17 ani, devenit celebru în Anglia, pe social media, a murit din cauza unor probleme la inimă

Shutterstock

Alex Dragomir era stabilit în Anglia, unde a urmat cursurile unei şcoli din Birmingham. Era mare fan al echipei Manchester United și a devenit celebru pe Internet datorită filmulețelor lui. Pe YouTube, băiatul avea în jur de 30.000 de urmăritori, iar pe Twitter, peste 21.000.

Adolescentul a început în urmă cu ceva timp să acuze probleme la nivelul inimii şi şi-a petrecut ultimele zile din viaţă pe un pat de spital. În ciuda problemelor de sănătate, Alex, cunoscut în mediul online drept Sir Kipsta, şi-a ţinut în permanenţă urmăritorii la curent cu starea lui şi a postat şi diferite filmuleţe amuzante. Într-un tweet, el a spus totuși că se simte "trist, distrus, copleșit și deprimat" și avea probleme să se odihnească.

Cu câteva ore înainte de a intra în operaţie, vlogger-ul român le-a transmis fanilor din online acest mesaj: "Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere, oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine".

Mesajul postat de sora lui Alex, după decesul acestuia

Medicii au stabilit că Alex Dragomir avea nevoie de un transplant de inimă, însă organismul românului nu a făcut faţă operaţiei, iar adolescentul a murit pe masa de operaţie după circa şapte ore şi jumătate.

Sora şi mama lui Alex, care au deschis o pagină pentru a solicita donaţii în speranţa că Alex trece peste momentul dificil și se va recupera cu bine, au anunţat decesul lui, conform New York Post. Sora lui Alex a postat un mesaj tulburător: "Cum știți cu toții deja, fratele meu a murit astăzi. A trecut printr-o operație dificilă, care a ținut șapte ore, dar inima lui nu a mai rezistat, el a fost mult prea slăbit. Cerul a câştigat încă un înger. Alex era stânca mea, era totul pentru mine. Să te odihnești în pace, Alex".

Fanii din online ai lui Alex Dragomir au donat pentru el, în speranța că acesta se va face bine, peste 12.000 de euro. Mama adolescentului își dăduse demisia ca să se poată ocupa de el în spital, să îi fie aproape în orice clipă.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri