Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Alexandra Măceașanu trăiește?! Iubitul fetei, noi declarații: ”Nimeni nu crede că e moartă!” Băiatul se teme că puștoaica ar fi fost dusă în străinătate

A mai trecut o lună de zile de când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă, iar iubitul acesteia, cu care trebuia să se întâlnească în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă, nu a fost încă audiat. 

A mai trecut o lună de zile de când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă, iar iubitul acesteia, cu care trebuia să se întâlnească în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă, nu a fost încă audiat.

Astfel, în cadrul unui interviu, tânărul a mărturisit că încă nu a fost audiat de procurori, însă nu va refuza să se prezinte dacă va fi chemat. De asemenea, el a spus că nu crede că iubita lui e moartă.

Citește și: Caracal: Lovitură devastatoare! Mama Luizei, în stare de șoc după anunțul oficial al DIICOT

"Probail vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probail vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema ... n.red.) mă voi prezenta. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. (Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil", a declarat iubitul Alexandrei la un post de televiziune.

Zilele trecute, DIICOT a solicitat ajutorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI) pentru efectuarea unei expertize genetice prin care să se stabilească profilul genetic (ADN) în cazul Luizei Melencu. De asemenea, procurorii cer a se stabili și profilul psihologic/comportamental al lui Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal.

Citește și: Planul șocant pus la cale de Dincă! Cum vrea să se sinucidă în închisoare: ”E o ieșire din scenă”

INML nu a reușit să stabilească dacă oasele din pădure aparțin Luizei Melencu

INML nu a reuşit însă să stabilească dacă fragmentele osoase găsite la lizieră aparţin Luizei Melencu, aşa cum susţine Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal.

Marţi, DIICOT a transmis că mama Luizei Melencu a refuzat să-i fie prelevate probe biologice pentru efectuarea unei noi expertize genetice, însă procurorii au obţinut mandat de la instanţă pentru această procedură.

Monica Georgeta Melencu susţine că anchetatorii ar vrea să "planteze" noile probe prelevate de la ea în oasele găsite la lizieră, pentru a închide ancheta.

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Recomandari