Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Alexandra și Luiza trăiesc?! Dezvăluiri bombă din cazul Caracal

Dezvăluiri bombă în cazul criminalului de la Caracal! Avocatul Tonel Pop susține că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea să fie în viață! Ce dovezi există?

Dezvăluiri bombă în cazul criminalului de la Caracal! Avocatul Tonel Pop susține că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea să fie în viață! Ce dovezi există?

Tonel Pop a făcut noi dezvăluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei susține că fetele ar putea fi în viață, iar un grup infracțional le-ar ascunde!

CRIMINALUL DIN CARACAL. „Fetele sunt căutate vii sau decedate. Este adevărat că anchetatorii caută în aceste rămășițe urme a cadavrelor fetelor. Organele de anchetă extind cercetările pe partea de relaționare, cu cine a discutat acest individ.

CRIMINALUL DIN CARACAL. Fetele pot fi ascunse undeva. E posibil să avem de a face cu un grup organizat care să ascundă fetele, să nu fie găsite. Pot fi plasate și în străinătate. Se lucrează elaborat, numai că nu s-au găsit persoanele sau s-au găsit și nu au recunoscut”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută în urmă cu câteva luni în Caracal.

CRIMINALUL DIN CARACAL. Recent, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit noi dovezi în cazul criminalului de la Caracal, explicând de ce consideră că Alexandra Măceșanu a fost răpită și ce anume nu se justifică din comportamentul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

„Eu nu cred povestea asta cu butoiul, cu arsul, cu pusul bijuteriilor la final peste oase pentru a-l lega pe Dincă de acest caz. Cred că Alexandra a fost luată de complicii lui Dincă”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru cei de la Antena 3.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro