Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cazul Caracal, de la capăt? Ce plănuiește în secret Alexandru Cumpănașu! „Este doar începutul! Lucrurile o vor lua razna”

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, cea care a fost răpită, violată și ucisă de către criminalul Gheorghe Dincă, a anunțat ce se întâmplă cu cazul Caracal și ce plănuiește, de data aceasta.

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu

Recent, pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpănașu a fost postat un mesaj prin care unchiul tinerei Alexandra Măceșanu anunță că nu a abandonat lupta de căutare a adevărului în cazul crimelor de la Caracal, comise de către Gheorghe Dincă.

În opinia sa, epidemia de Covid-19 a „acoperit întrebările din acest caz”, dar promite că va reveni, dar printr-o altă manieră de abordare, „fără flori și urlete”.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DETALII DESPRE CAZUL CARACAL

Iată mai jos mesajul publicat de Alexandru Cumpănașu, prin care oferă mai multe detalii despre planul său și despre ce se mai întâmplă în cazul Caracal:

citește și: Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu a dezvăluit ce se întâmplă! „O cale să scape”

„M-au intrebat mai multi prieteni in ultima vreme despre Alexandra si Luiza... Si de ce nu mai vorbim de ele. Vreau sa va spun atat: NU este zi in care sa nu ne gandim la ele si familia mea evident sa ne intrebam unde este, ce se intampla si macar care este ADEVARUL in cazul Alexandrei‼ Au reusit cu COVID 19 sa acopere pana si intrebarile in acest caz‼ Unde sa dezbatem❓Si sa dezbatem ce❓ Disperarea familiilor❓Sau nepasarea statului❓Care post TV mai vrea asta acum❓ In vremurile acestea agenda publica este ocupata cu grijile fiecaruia pt familia lui‼ Si nu este nimeni de condamnat pentru asta‼ Si concret sa vorbim despre ce: de simulacrul de proces, care a fost amanat❓

Cazul Caracal, de la capăt? Ce plănuiește în secret Alexandru Cumpănașu! „Este doar începutul! Lucrurile o vor lua razna”

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Cand am iesit in strada pentru a cere dreptate unde ati fos⁉️ am organizat proteste si in tara si in afara‼ 8 luni de zile am luptat ca niste nebuni‼ Am organizat 2 marsuri in Bucuresti, 1 la Caracal si 1 la Campulung‼ Voi, astia ingrijoratii unde ati fost⁉️ pe facebook❓ Aveam nevoie de voi in strada, in loc de 2000 sa fim 500.000‼‼‼ Iar despre Alexandra avem o pista de mai bine de o luna dar COVID a rezolvat-o: Politia Nationala din acel stat este ocupata ca si la noi cu urmarirea oamenilor‼ Ce sa le reprosez⁉️ Acolo se moare pe capete‼ Si nici nu am de gand sa mai spun vreodata public ceva concret‼ Acum trebuie sa ne aparam familiile, democratia si sanatatea (mai ales pe cea mentala)‼ Si va veni momentul sa navalim si peste interlopi din nou‼ Si peste cei vinovati pentru Alexandra si Luiza‼De data aceasta insa fara flori si urlete‼

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

P.S.: Iubiti-va, fiti uniti si nu lasati depresia si anxietatea sa va distruga psihicul‼ Petreceti un timp de calitate in casa cu familia, protejati-va cat puteti dar nu abandonati in fata isteriei generale‼ Este doar INCEPUTUL‼‼‼ Altfel cazul medicului de la Iasi care s-a aruncat de la etaj pentru ca se afla in izolare si nu a mai suportat se va multiplica de foarte multe ori‼ Fiti puternici, curajosi si prudenti‼ Dati incredere celor din jur si protejati-va sa nu ajungeti in spital cu nici o problema in perioada aceasta‼ Lucrurile o vor lua razna‼

#oromanieputernicasimoderna

#oromaniefaraviolenta

#oromaniefaraclanuri

#RomaniaAscunsa

#112vreausatraiesc”

Recomandari