Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Alexandru Cumpănașu a fost prins! Ce informații neștiute au ieșit la iveală: „S-a întâmplat și cu el...”

Informații bombă în cazul crimelor de la Caracal! De data aceasta au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă.

Informații bombă în cazul crimelor de la Caracal! De data aceasta au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă.

La scurt timp după dispariția Alexandrei Măceșanu s-a deschis o anchetă în acest caz, principalul fiind Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a făcut numeroase demersuri pentru ca ancheta să se desfășoare așa cum ar trebui.

Alexandru Cumpănașu a anunțat apoi în presă și pe pagina sa personală de Facebook faptul că ar fi primit amenințări de la diferite persoane. A fost momentul în care ministrul de Interne Mihai Fifor a precizat faptul că Alexandru Cumpănașu a primit protecție, motivând următoarele:

„Domnul Cumpănaşu a solicitat oficial acest lucru Ministerului de Interne, s-a făcut analiză în cadrul MAI. Orice persoană care solicită acest lucru şi are toate documentele primeşte acest sprijin. (…) Orice persoană din această ţară care îndeplineşte condiţiile conform legii capătă protecţie în acest sens. Orice persoană din România care face dovadă că este ameninţată, că are viaţa pusă în pericol poate primi protecţia statului, în speţă a MAI sau a altor instituţii. Lucrul acesta s-a întâmplat cu Alexandru Cumpănaşu, s-a făcut verificare, este pe lege, primeşte această protecţie”.

Surse judiciare au menționat faptul că amenințările au fost reproduse de Alexandru Cumpănașu în memoriul depus la DIICOT, neavând însă greutatea unei plângeri penale, deși Cumpănașu a zis că ea există. La o solicitare făcută de cei de la g4media.ro, oficialii au negat existența vreunui dosar cu privire la aceste amenințări.

Alexandru Cumpănașu beneficiază de gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei și de un automobil de lux din partea MAI, informează cei de la bugetul.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro