Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Alexandru Cumpănașu, declarații după audierea DIICOT. Cuvintele prin care mama Alexandrei Măceșanu a încurcat un procuror

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis, a fost audiat, luni, de DIICOT. El a dezvăluit ce au spus el, dar și mama tinerei, în fața anchetatorilor.

Mama Alexandrei Măceșanu și adolescenta despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o.

UPDATE: Alexandru Cumpănașu a povestit cum mama Alexandrei Măceșanu l-a încurcat pe un pocuror.

„Dragi prieteni, o zi grea: 1. Chemarea de catre procurorii DIICOT a lui Teo si Nelu pentru a ridica Actul Constatar de Deces. Concluzie: Am refuzat. S-a intocmit proces verbal de refuz. Probele sunt inexistente. Umilinta ramane. Nu o vor uita si nu o voi uita niciodata. Sa te cheme sa confirmi moartea copilului tau de Craciun?!...Teodora i-a transmis unui procuror: Si daca peste 6 luni apare Alexandra ce faceti domnule procuror? A ramas incurcat...”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

„2. Invitarea mea ca martor la DIICOT la mai bine de 2 luni de la solicitarea depusă de mine... Precedent in sistemul judiciar. Dacă tot m-au chemat in bataie de joc la finalul dosarului le-am spus destule: ce politicieni il protejeaza pe Dinca, anturajul "select" al lui Dinca la nivelul judetului Olt inainte si dupa 1989, incompatibilitatea unuia din procurorii de caz care a fost subordonatul politic al unuia dintre cei care trebuiau audiati in dosar si...evident...nu a fost, detalii despre 3 persoane care au filat-o pe Alexandra si neinvestigate, multitudinea de apeluri dintre unul din vecinii familiei mele si Gheorghe Dincă care nu a parut deloc suspecta procurorilor (desi sta la cateva case mai incolo...), detalii despte familia Dincă....si multe altele!!!
Craciun Fericit procurori DIICOT de caz. Voua si copiilor vostri care se afla in siguranta!”
, a adăugat el.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis, este audiat de DIICOT în cazul Caracal.

Alexandru Cumpănașu a făcut acest anunț pe pagina lui de Facebook, precizând că audierea are loc la două luni de la solicitarea lui.

„După 2 luni de zile de la solicitarea mea, in ajunul Craciunului sunt in cele din urma audiat de catre DiIICOT in cazul Alexandrei. Astazi la ora 11:00 la sediul IGPR. Ce sens mai are? ...nu stiu”, a scris el.

Recomandari