Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Alexandru Cumpănașu, informații bombă despre complicii lui Gheorghe Dincă: „Sunt politicieni și oameni care au ajuns în instituții importante ale statului”

Alexandru Cumpănașu oferă informații noi despre cei care i-au fost complici lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a răpit și ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Unchiul adolescentei vorbește despre o rețea în care sunt implicați politicieni și oameni „care au ajuns în funcții importante”.

Alexandru Cumpănașu oferă informații noi despre cei care i-au fost complici lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a răpit și ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Unchiul adolescentei vorbește despre o rețea în care sunt implicați politicieni și oameni „care au ajuns în funcții importante”.

„Cred că avem de-a face cu o mie de diversiuni ale complicilor lui Dincă. Nu știu exact ce fac aceștia. Cred că unii îl acoperă, unii au grijă să nu aflăm noi lucruri, alții îi mai dau informații și îi spun ce să declare...el e confuz, nici el nu știe exact ce-a făcut, în funcție de ce i se spune, mai declară câte ceva. Eu cred că acest monstru, în cazul Alexandrei, nu mai știe ce să descrie, pentru că nu el a omorât-o”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Cine ar putea fi complicii lui Gheorghe Dincă? Alexandru Cumpănașu a oferit informații șocante:

„Din informațiile pe care le-am depus deja la Parchet, reiese că ar fi vorba despre politicieni din județul Olt, care nu erau politicieni când s-au împrietenit cu Dincă. Și unii care au ajuns prin instituții foarte, foarte importante ale statului român.”

Mai multe detalii despre acest subiect, în materialul video de mai sus, preluat de la Antena 3.