Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alexandru Cumpănașu scoate la iveală alte lucruri înfiorătoare ale tragediei din Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșeanu a vorbit despre banii primiți de către STS

Unchiul Alexandrei, una dintre victimele căzute în mâinile criminale ale individului din Caracal, a făcut noi dezvăluiri despre ceea ce s-a petrecut în înfiorătoarea noapte în care tânăra și-a pierdut viața într-un mod cumplit. 

Unchiul Alexandrei Măceșeanu, una dintre victimele căzute în mâinile criminale ale individului din Caracal, a făcut noi dezvăluiri despre ceea ce s-a petrecut în înfiorătoarea noapte în care tânăra și-a pierdut viața într-un mod cumplit.

Alexandru Cumpănașu nu acordă nicio circumstanță atenuantă autorităților, deconspirând totodată faptul că STS a primit sume importante de bani pentru a-și pune la punct întreaga aparatură și tot sistemul de detectare a victimelor unor asemenea cazuri groaznice.

Alexandru Cumpănașu a vorbit despre înfiorătorul caz de la Caracal: „STS a primit bani pentru a-și upgrada sistemul de localizare. Nu are nicio scuză”.

Recomandari