Antena Căutare

„Am vorbit de mall-uri, săli de fitness, de jocuri, dar nu am discutat despre ce e mai important” Ce trebuie să se întâmple, obligatoriu, în următoarele luni

Medicul Alexandru Rafila le cere autorităților să înceapă încă de acum pregătirile pentru reînceperea școlilor: „Trebui să ne antrenăm copiii”

„Toată lumea a discutat despre când se deschid mall-urile, când se deschis sălile de fitness, inclusiv despre deschiderea sălilor de noroc și nu prea am discutat despre când și cum se deschid școlile.

A fost o satisfacție extraordinar de mare a unor persoane care au considerat că școala a fost un foarte mare efort și o pierdere de timp în viața lor și nu s-a discutat nimic despre modul în care trebuie să se deschidă școlile.

Trebuie nu numai să le reluăm, ci să le și continuăm. Nu mai trebuie să le întrerupem.

Marius și-a ucis iubita pentru că a refuzat să facă amor cu el. I-a sfârtecat trupul și a abandonat-o într-o pădure. Criminalul și-a primit sentința

Noi pentru asta trebuie să ne pregătim în această vară, să ne pregătim copiii, să se antreneze, astfel încât să nu mai oprim activitatățile economice, să redeschidem școlile, universitățile și să putem desfășura o activitate apropiată de normal”, a declarat profesorul Alexandru Rafila, preprezentantul României la OMS.

Coronavirus în România. Câte cazuri au fost raportate, în ultimele 24 de ore

Numărul de îmbolnăviri zilnice din cauza coronavirusului crește din nou, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 237 de cazuri noi. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 21.182. Numărul pacienților vindecați de la începutul epidemiei în România este de 15.283.

La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți.

UPDATE. Oficial! De ce a murit Costin Mărculescu! Ce bilet a lăsat actorul din „Liceenii”, când a simțit că i-a venit sfârșitul

De asemenea, până astăzi, 1.369 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 10.06.2020 (10:00) – 11.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 9 decese (4 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din județele Bacău, Buzău, Dolj, Harghita, Suceava și municipiul București.

Sursa: Antena 3

Medicul Alexandru Rafila, avertisment pentru români: ”Fiecare dintre noi poate să împiedice răspândirea coronavirusului!... Tânăra amenințată de fanii vloggerului Colo a fost contactată de Marcel Vela. Ce i-a transmis ministrul: „Nu putem închi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x