Antena Căutare

Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus - două femei şi un bărbat / Numărul total al morţilor a ajuns la 68

Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost raportate marţi, fiind vorba despre două femei, una din Suceava şi alta din Mehedinţi, şi de un bărbat din judeţul Iaşi. Numărul total la nivel naţional a ajuns la 68.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total pe ţară ajungând la 68.

Astfel, este vorba despre o femeie de 73 de ani, din judeţul Suceava, căreia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 26 martie, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Femeia a fost confirmată cu coronavirus în 28 martie şi a murit în 29 martie.

Ancheta epidemiologică este în curs în acest caz.

De asemenea, a murit un bărbat de 69 de ani, din judeţul Iaşi. El a fost testat cu rezultat pozitiv în 28 martie, probele fiind lucrate la SCBI Iaşi, şi a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi în 29 martie.

El a murit în 30 martie, având antecedente patologice - HTA.

Cel de-al 68-lea deces este al unei femei de 81 de ani, din judeţul Mehedinţi, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova. Ei i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 28 martie, care au fost testate la INCDMM Cantacuzino, confirmarea venind în 29 martie.

Femeia a murit în 30 martie. Ea avea şi alte afecţiuni: HTA, cardiopatie ischiemica cronică, obezitate gradul III.

Ancheta epidemiologică este în curs.

Sursa : news.ro

Miniştrii Culturii, Internelor şi Sănătăţii, Irina Rimes şi Simona Halep, într-o campanie MAI de conştientizare privind ... Când avem dezinfectanți și măști de protecție la prețuri normale! Ministerul Economiei a făcut anunțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x