Antena Căutare

Alunecare de teren masivă pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda. Momentul în care dealul a luat-o la vale, acoperind o parte din viitoarea şosea (VIDEO)

O alunecare masivă de teren a avut loc pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, în apropierea nodului rutier Alba Iulia Nord. Incidentul a avut loc chiar în zona dealului de la Pârâul Iovului.

Alunecare de teren masivă pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda. Momentul în care dealul a luat-o la vale, acoperind o parte din viitoarea şosea (VIDEO)
Alunecare de teren masivă pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda. Momentul în care dealul a luat-o la vale, acoperind o parte din viitoarea şosea (VIDEO)

Alunecarea de teren a fost provocată de ploile abundente care au căzut în ultima perioadă, iar în imaginile apărute pe internet se poate vedea cum pământul a luat-o la vale cu tot cu cu ancorele şi celelalte mijloace de susţinere puse de către constructor. Mai mult de atât, dealul de la Pârâul Iovului a luat-o la vale, taluzul ocupând o parte din corpul autostrăzii aflate în construcție, scrie ziarulunirea.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini dramatice! O bucată dintr-un sat, înghițită de mare! Opt case au fost distruse! Momentul a fost filmat! VIDEO

Autostrada trebuia să fie deschisă circulației în urmă cu doi ani, însă lucrările au întârziat foarte mult. Lotul 1, în lungime de 17 kilometri, este construit antreprenorul italian Impresa Pizzarotti. Gradul fizic de execuţie este de peste 85%. Pe surse, se discută de o deschidere a circulaţiei de la Sebeş până la nodul rutier Albă Iulia Sud, dar există şi posibilitatea finalizării nodului Alba Iulia Nord, astfel încât să se poată circula până la ieşire din oraş spre Turda.

Incident şocant, seara trecută, în Azuga! Aproape cinci hectare de pădure au înghiţit un cartier întreg!

La Sebeş chiar dacă nodul rutier nu va fi finalizat, legătura A10 cu DN1 şi implicit cu A1 s-ar face prin sensurile giratorii existente la Lancrăm. Specialiştii susţin că sunt şanse mici, totuşi, că lotul 1 să fie gata, integral, în 2020, în timp ce despre lotul 2 se discuta doar în termeni de finalizare cu trimitere în a două jumătate a anului 2021.

Prima localitate ce intră în carantină, după noua lege! Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat. Prefect, primele de... "1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune CO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x