Antena Căutare

Am avut soare, ploi, vânt... Ce urmează, oare? Cum va fi vremea de Florii

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea se va mai încălzi dar va fi în continuare instabilă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea se va mai încălzi dar va fi în continuare instabilă. Dacă în ultima săptămână am trecut de la temperaturi ridicate la altele foarte mici, se pare că vremea ne va surprinde din nou.

PROGNOZA METEO pentru VINERI


Vremea va continua să se încălzească, astfel încât, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 14 şi 24 de grade şi minime între 3 şi 11 grade, mai scăzute spre -1…0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde vor mai fi condiţii de brumă. Cerul va fi mai mult senin, în cursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat, în majoritatea regiunilor, dar numai izolat, în sud-vest, este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi la munte.


Vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, dar cu înnorări spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat, dar numai izolat în Munții Banatului este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va creşte uşor.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ


Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Punctiform vor fi condiţii de grindină. Variațiile termice vor fi nesemnificative.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

Vremea va fi în general instabilă cu înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în cea mai mare parte a zonei montane. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat va cădea grindină. Spre sfârşitul nopţii, pe creste precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperatura aerului va fi în scădere ușoară.

Voi ce planuri aveţi de Florii?

Locuieşti la bloc? Se dau amenzi mari! Trebuie să afli şi tu... Ți-e poftă de o franzelă caldă?! Pâine congelată din import, vândută pe post de pâine proaspătă în supermarketuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x