Antena Căutare

Ambulanța, chemată de urgență pentru Sorina Pintea, aflată în arest! Ce a pățit

Zi extrem de dificilă pentru Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății. O ambulanţă a fost solicitată duminică pentru aceasta, aflată în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Pintea a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Ambulanța, chemată de urgență pentru Sorina Pintea, aflată în arest! Ce a pățit Galerie
Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății

”În această dimineaţă, la Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanţa, pentru o persoană aflată în arest preventiv”, anunţă Poliţia Capitalei De asemenea, precizează că ”persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”.

Persoana pentru care a fost solicitată ambulanţa este fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, aflată în arest preventiv începând de sâmbătă,sub acuzaţia de luare de mită.

Ambulanța, chemată de urgență pentru Sorina Pintea, aflată în arest! Ce a pățit

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății

Sorina Pintea a anunţat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelisul conjunctiv al fasciculelor musculare.

citește și: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, prinsă în flagrant! Câți bani ar fi luat mită

Sorina Pintea a fost prinsă luând mită în biroul ei din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Fostul ministru al Sănătății a primit o dublă lovitură, la scurt timp după ce s-a aflat de mită: suspendarea din PSD și pierderea funcției de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Doctor Constantin Opriş" din Baia Mare.

Tribunalul Bucureşti a decis sâmbătă seara arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea în dosarul în care este acuzată de luare de mită, arată cei de la news.ro.

Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii... Programul Rabla, anunț important pentru șoferii! Schimbarea pe care au așteptat-o mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x