Antena Căutare

Ambulanţă cu pacient, lovită de un autoturism pe Şoseaua Olteniţei din Capitală; asistenta a fost rănită uşor

O ambulanţă care ducea un pacient la spital, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost lovită de un autoturism, pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Asistenta a fost rănită uşor, fiind dusă la spital, iar circulaţia tramvaielor a fost restricţionată pe ambele sensuri.

Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul a avut loc pe şoseaua Olteniţei/Şura Mare, fiind implicată şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Din primele date a reieşit că şoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate ambulanţei, care se deplasa cu un pacient spre o unitate medicală, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice.

În urma accidentului, pacientul nu a fost rănit, fiind preluat de o altă ambulanţă. Asistenta a fost rănită uşor, fiind transportată la Spitalul Bagdasar.

Ambii conducători auto au fost testaţi pentru a se stabili dacă au consumat alcool, rezultatul fiind 0.

Circulaţia tramvaielor este restricţionată pe Şos. Olteniţei, pe ambele sensuri.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursa : news.ro

Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstituţionalitatea unor articole ale Legii privind învestirea personalului ... Directorul APMC: În privinţa operaţiunii de ranfluare de la Midia s-au făcut progrese. Credem că în scurt timp o să înce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x