Antena Căutare

Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat care și-a abandonat câinele într-un parc din București: ”Nu mai aveam bani!”

Un bărbat din București a primit o amendă în valoare de 1000 de lei după ce și-a abandonat câinele într-un parc din Sectorul 2. Potrivit Poliției Animalelor, acesta este al doilea caz de acest tip înregistrat în ultima perioadă. 

Un bărbat din București a primit o amendă în valoare de 1000 de lei după ce și-a abandonat câinele într-un parc din Sectorul 2. Potrivit Poliției Animalelor, acesta este al doilea caz de acest tip înregistrat în ultima perioadă.

”Într-o dimineaţă de aprilie, C.P. s-a trezit mai devreme ca de obicei. Puppy – un mic Bichon maltez - îl aştepta cuminte, la uşă. De 7 ani, de când erau împreună, învăţase că urmează plimbarea de dimineaţă. Omul a luat zgarda şi hăinuţa specială care să-l ferească de frig pe căţel. L-a îmbrăcat şi, legaţi de lesă, au ieşit în parcul Cosmos din cartierul Pantelimon. L-a legat pe Puppy de un gard şi a plecat”, a scris Poliţia Capitalei pe Facebook.

Tânărul a găsit un câine singur și a vrut să vadă cum îl cheamă, doar că pe medalionul animalului a găsit un mesaj de-a dreptul surprinzător!

Proprietarul a fost identificat prin intermediul Registrului de evidență al câinilor cu stăpân, pentru că acesta avea cip de identificare.

Bărbatul de 65 de ani a mărturisit că și-a abandonat câinele din cauza problemelor financiare pe care le avea în ultima perioadă.

“Am îmbrăcat câinele, am ieşit în parc şi l-am legat de un stâlp. Am rămas câteva minute să văd dacă îl ia cineva. Când am văzut că este luat de o femeie, am plecat”, a declarat C.P. inspectorilor Poliţiei Animalelor.

Bărbatul a mai mărturisit că nu ştia că fapta sa constituie contravenţie şi nici că avea posibilitatea de a-şi ceda animalul de companie unui adăpost.

O mamă din Galați a încercat să-și ucidă copilul de opt luni, iar apoi și-a tăiat venele... Valentina, fetița de șase ani din Maramureș, în continuare de negăsit! Ipotezele anchetatorilor sunt sumbre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x