Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Amenințare pe pagina de Facebook a lui Emi Pian! A izbucnit un război uriaș, înainte de crimă! „Subspecie ce sunteți! Să crăpați toți!”

Pe una dintre paginile de Facebook ale lui Emi Pian, interlopul a lăsat o amenințare, chiar la descrierea sa, înainte de a muri. După moartea liderului clanului Duduienilor, a izbucnit un adevărat război pe rețeaua de socializare, între admiratorii lui și alți internauți.

Emi Pian

„Sunt un in cu onoare foarte mare ca daca ma enervezi cuti c'è gasesti de ezemplu asta (imagini cu sicrie și cuțite, n.r.)”, a scris Emi Pian, pe una dintre paginile lui de Facebook, înainte de a fi omorât.

De altfel, pe conturile de Facebook ale liderului clanului Duduienilor a izbucnit un adevărat război între cei care îl admirau și alți internauți.

„Va meritați toti soarta lui! Toți interlopii, sunteti scursurile, societății!”, „Ai crapat, fara numar, fara numar, fara numar...tineti-o tot asa, nu ne dezamagiti”, „A mai murit o lichea nenorocita! Poliția mai bine i.ar lasa sa se omoare intre ei,scapă lumea de niste wc-uri publice!” și „Paguba-n ciuperci! Duca-se unul după altul! Acum e un interlop mai puțin!”, au scris unii dintre internauți.

„Ce treaba o avea dumnezeu cu toti ciorditorii si criminalii astia? Cica sa nu furi sa nu inseli sa nu omori, parca asa se zice pe la dumnezeu p acolo. Cum au spus si altii p aici ne dorim sa va duelati cu cutitele pana nu mai ramane in viata nici un tigan combinator si ciorditor. Clanuri auzi la ei si, ei nu stiu sa citeasca, paduchiosii dreaq. Duduienii sportivii caraianii toti jegosii nenorociti, voi ar trebui sa munciti silnic toata viata, si copii si nepotii vostrii, subspecie ce sunteti!”, a continuat o altă persoană, aflată în aceeași tabără.

„Cât oi trăi eu pe Pământ! Să mor eu dacă te mint!”. Emi Pian i-a transmis un mesaj criminalului său înainte de a muri! Ce i-a spus este incredibil

În tabăra cealaltă, admiratorii lui Emi Pian au scris mesaje ca: „Dumnezeu sa-l ierte! Baiat cu mare frumusete de caracter !!! Numi vine sà cred!!! Dumnezeu sà te ierte”, „Dumnezeu sa te odhineasca an pace Emy nu mi vine sa cred”, „Dumnezeu să te aibe în împărăția lui fratele meu !!! Îmi pare nespus de rău că un om cu suflet minunat ca al tău ne părăsește. Condoleanțe familiei și multă putere EMI va fi mereu în sufletul nostru!!!”.

Alți admiratori ai lui Emi Pian s-au dezlănțuit în mesaje injurioase ca răspuns la cele negative ce au fost publicate pe paginile lui de Facebook.

Răsturnare de situație, în cazul lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, decizie uluitoare! Ce promisiune a făcut, în privința răzbunării. „Așa facem!”

„Oameni buni....!fiecare greșim mai putin sau mai mult fiecare vom plăti,Dumnezeu ne va judeca,daca va jigniți între voi rezolvați ceva?niciodată sa nu va bucurati de raul altuia,si daca a facut rau acum suferă toata familia lui chiar dacă a fost cine a fost a avut frați sotie copii care il iubeau enorm ,nu judecati,daca il injurati credeți că ii faceti vrun rău!Dumnezeu ne-a învățat cu totul altceva....pacat!”, au comentat alte persoane, împăciuitoare.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis, marți dimineață, după un joc ilegal de barbut din cartierul Giulești. A doua persoană rănită în altercație este chiar principalul suspect al crimei, un tânăr din clanul Rinu, în vârstă de 27 de ani, care a fost internat la Spitalul Elias.

Emi Pian va fi înmormântat duminică, la cimitirul Tudor Vladimirescu din București.

Recomandari