Antena Căutare

Amenzi colosale pentru șoferii care au pătruns cu mașinile pe plajă!

Cîţiva tineri care şi-au petrecut Paştele la mare, nu vor uita niciodată această minivacanţă. Şi nu pentru că ar fi fost una foarte reuşită. Ci pentru că buzunarele lor se vor goli acum simţtor după ce s-au pozat cu boliizii de sute de cai putere direct pe plajă

Câţiva tineri care şi-au petrecut Paştele la mare, nu vor uita niciodată această minivacanţă. Şi nu pentru că ar fi fost una foarte reuşită. Ci pentru că buzunarele lor se vor goli acum simţtor după ce s-au pozat cu boliizii de sute de cai putere direct pe plajă. Ceea ce au făcut ei este interzis prin lege, iar poliţişti au reuşit deja să-ii indentifice pe doi dintre ei. Sunt din Bucureşti şi din Ilfof, iar acum aroganţa îi va costa câte 20.000 de lei, fiecare.

Primul care a vrut să se laude cu ce are a fost posesorul unei maşini de teren venit la Vama Veche. Nu a fost suficient că a intrat cu maşina pe nisip A vrut mai mult, numai că maşina nu a mai putut. A rămas împotmolită în mare. Ca să o scoată de acolo, şoferul nesăbuit a avut nevoie de un tractor.

Nici turiştii din Mamaia nu s-au lasat mai prejos. Un tânăr din Ilfov a încercat să impresioneze făcând drifturi cu maşina de teren pe plaja din dreptul unui club de fiţe. După ce s-a luat la întrecere cu câinii de pe plajă, şoferul a luat-o şi prin apă.

După ce şi-a încheiat reprezentaţia, tânărul, care avea şi doi copii în maşină, a plecat de pe plajă. Un alt client pe lista poliţiştilor constănţeni a fost un tânăr din Sibiu care a vrut să le arate prietenilor unde şi-a petrecut vacanţa şi s-a fotografiat alături de maşina de lux chiar pe malul apei. Acum, imaginile au ajuns şi la poliţie, iar agenţii îl caută şi-l amendeze.

Nici caii n-au lipsit de pe plaja din Mamaia. Şi nu vorbim de cai putere, ci de animale adevărate, aduse acolo de stăpânii lor. Turiştii îşi puteau face fotografii călare, totul contra unei sume de bani.Poliţiştii spun că îi vor amenda pe proprietari. La fel cum i-au amendat şi pe cei doi tineri şoferi din Bucureşti şi Ilfov care au intrat cu maşinile pe plajă. Ei au plătit câte 20.000 de lei, fiecare.

Atenție ȘOFERI! Au crescut amenzile. Vezi noile tarife... Cifra anunțată de Federația Turismului, colosală! Românii și-au golit buzunarele: Cât au cheltuit în minivacanța de Pașt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x