Antena Căutare

Amenzi de peste 52.000 de lei pentru mai multe nereguli găsite într-un club din Sectprul 2 al Capitalei

Poliţişti şi inspectori de la mai multe instituţii au făcut un control la un club din Sectorul 2 al Capitalei, unde au găsit mai multe nereguli şi au aplicat amenzi de peste 52.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 12 kilograme de carne expirată.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, în noaptea de joi spre vineri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, au desfăşurat o acţiune privind respectarea prevederilor legale într-un club situat în Sectorul 2 al Capitalei.

"Verificările, desfăşurate în intervalul orar 00.00 – 05.30, au vizat respectarea prevederilor legale referitoare la deţinerea avizelor şi autorizaţiilor necesare funcţionării în condiţii normale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor de natură judiciară şi economică, identificarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, verificarea legalităţii funcţionării pe linia pazei bunuri, prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de evaziune fiscală, criminalitate economică, sancţionarea faptelor antisociale săvârşite la regimul rutier, verificarea respectării normelor generale de comerţ, controlul aplicării prevederilor legale referitoare la relaţiile în muncă, la securitatea şi sănătatea în muncă, la protecţia salariaţilor şi a prevederilor legale referitoare la asigurările sociale, verificarea respectării normelor pe linia apărării împotriva incendiilor, respectarea legislaţiei privind drepturile consumatorilor”, se arată în comunicat.

În urma controalelor, s-au constatat mai multe abateri de la prevederile unor norme legale.

"Au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 52.000 de lei. Totodată au fost reţinute un permis de conducere, două plăcuţe şi un certificat de înmatriculare”, mai arată sursa citată.

În cadrul acţiunii de control, au fost identificate şi confiscate peste 12 kilograme de carne expirată şi a fost luată măsura interzicerii activităţii comerciale a clubului.

Sursa : news.ro

Şoferii care sunt prinşi că vorbesc la telefon în timp ce conduc sunt amendaţi, fără drept de apel!... 3.000 lei amendă pentru zgomotul de la petrecerile de apartament. Legea a fost promulgată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x