Antena Căutare

Ana Aslan, femeia care a ÎNTINERIT MARI PERSONALITĂŢI ALE LUMII

Charlie Chaplin, Jackie Kennedy, Salvador Dali, Marlene Dietrich sau Indira Gandhi s-au numărat printre pacienţii celebri ai creatoarei primului Institut de Geriatrie din lume. Pe 20 mai 1988, Ana Aslan se stingea din viaţă la vârsta de 91 de ani

Charlie Chaplin, Jackie Kennedy, Salvador Dali, Marlene Dietrich sau Indira Gandhi s-au numărat printre pacienţii celebri ai creatoarei primului Institut de Geriatrie din lume. Pe 20 mai 1988, Ana Aslan se stingea din viaţă la vârsta de 91 de ani.

România a devenit cunoscută în întreaga lume nu doar datorită performanţelor obţinute de unii sportivi de geniu de-a lungul timpului. Pe lângă Nadia, Năstase şi Hagi, ţara noastră a câştigat la capitolul notorietate graţie unei femei care a scris o importantă pagină de istorie în medicina mondială.

Ana Aslan este un nume care impune respect şi la mai bine de 35 de ani de la trecerea sa în nefiinţă. Şi asta pentru că, în toate cărţile de specialitate numele său este legat de primul Institut de geriatrie din lume, al cărei creatoare este.

POVESTEA CONTINUĂ AICI

Gemenii nu sunt inspiraţi şi ar trebui să evite deciziile importante! Horoscopul de marţi, 20 mai 2014... Atenţie! Reguli noi pentru şoferi! Nu vom mai avea voie să facem asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x