Antena Căutare

ANAF dă startul executărilor silite.Te numeri printre cei vizați?

ANAF da starurul executarilor silite. Multi romani sunt vizati.

ANAF dă startul executărilor silite.Te numeri printre cei vizați? Galerie
anaf executari silite

ANAF a terminat calculele și se pregătește de executări silite. Avocatul Gheorghe Piperea a precizat că este în derulare procesul de impunere cu CASS și de executare silită a anumitor persoane. Cine sunt românii vizați de ANAF.

ANAF da startul executărilor silite, iar românii vizați Fisc sunt în număr mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre stabilirea din oficiu a creanţelor fiscale, CAS şi CASS

Conform Codului de procedură fiscală, nedepunerea declaraţiei fiscale dă dreptul organului fiscal să procedeze la stabilirea din oficiu a creanțelor fiscale prin decizie de impunere. Totodată, organul fiscal stabileşte baza de impozitare şi creanţa fiscală aferentă, prin estimarea rezonabilă a bazei de impozitare, folosind orice probă şi mijloc de probă prevăzute de lege, ori de câte ori acesta nu poate determina situaţia fiscală corectă.

Persoanele fizice care nu și-au îndeplinit obligația de declarare a veniturilor realizate din activități independente, din activități agricole, piscicultură, silvicultură, cedarea folosinței bunurilor, precum și din investiții și/sau alte surse datorează contribuție de asigurări sociale de sănătate, potrivit prevederilor art.155 alin. (1) din Codul fiscal. Pentru veniturile din activități independente, în conformitate cu prevederile art.137 alin. (1) din același act normativ, persoanele fizice datorează și contribuție de asigurări sociale.

Ca urmare, pentru categoriile de contribuabili care nu și-au îndeplinit obligațiile declarative, prin proiectul de ordin publicat de Fisc se propune aprobarea:

procedurii privind stabilirea din oficiu a contribuției de asigurări sociale și a contribuției de asigurări sociale de sănătate datorate de persoanele fizice. Procedura urmează a se aplica pentru veniturile realizate în anii 2016 și 2017;

modelului și conținutului formularului 670 necesar pentru stabilirea din oficiu, în anul fiscal 2017, a contribuției de asigurări sociale și a contribuției de asigurări sociale de sănătate.

surse: capital.ro, legestart.ro

ANM: Ninsori abundente în weekend! Stratul de zăpadă va depăși jumătate de metru... Oficial! Școli închise și în țară, pe 5 octombrie. Lista județelor unde elevii nu vor merge la școală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x