Antena Căutare

ANAF Magazin Online 2019. Ce produse vinde Fiscul, cât costă și unde le vezi. Listă prețuri

ANAF Magazin Online 2019. Ce produse vinde Fiscul, cât costă și unde le vezi. Listă prețuri de achiziționare.

ANAF Magazin Online 2019. Ce produse vinde Fiscul, cât costă și unde le vezi. Listă prețuri Galerie
anaf magazin online

ANAF Magazin Online 2019. Ce produse vinde Fiscul, cât costă și unde le vezi. Listă prețuri de achiziționare.

ANAF Magazin Online 2019. ANAF are o gamă variată de produse expuse online, de la batiste, articole vestimentare, până la electrocasnice, parfumuri, bijuterii, motociclete, mașini sau case.

ANAF vinde mașini confiscate de la datornici! Câți bani cere Fiscul pe autoturisme

ANAF Magazin Online 2019. Produsele sunt expuse online pe https://www.anaf.ro/ValorificStocuri/valorificStocuris.html.

ANAF Magazin Online 2019. Site-ul este structurat în așa fel încât să conțină denumirea produselor, cantittea lor, prețul, județul, dar și persoana de contact de la ANAF.

Pentru toate aceste produse, Ministrul Finanţelor a anunţat intenţia inclusiv ca autorităţile să ceară mai puţini bani pentru maşinile şi locuinţele pe care le execută silit.

ANAF Magazin Online 2019. Precizări

Pe site-ul ANAF se precizează următoarele:

Valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007.

Activitatea de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cuprinde:ANAF Magazin Online 2019. Ce produse vinde Fiscul, cât costă și unde le vezi. Listă prețuri

  • - declararea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului de către deţinători- organelor de valorificare,
  • - evaluarea de către o comisie de evaluare,
  • - valorificarea efectivă sau atribuirea cu titlu gratuit sau distrugerea sau restituirea

Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică de Ministerul Finanţelor Publice prin organele sale teritoriale respectiv direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti precum şi administraţiile finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti. Categoriile de bunuri care se valorifică sunt enumerate în actele normative de mai sus.

Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode : - licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, magazine proprii ale organelor de valorificare, burse de mărfuri. (...)

Pentru a consulta lista stocurilor cu bunuri confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se utilizează opţiunile:

  • - căutare bunuri după judeţ şi/sau
  • - căutare bunuri după categorie
  • - căutare bunuri după denumire.


Pentru a consulta lista stocurilor, vă rugăm accesaţi link-ul aferent aplicaţie.

ANAF Magazin Online 2019. Liste prețuri

De menționat faptul că, toate aceste produse expuse online nu pot fi achiziționate direct de pe site, ci cumpărătorii trebuie să meargă în magazinele fizice ale Fiscului sau să participe la licitațiile lunare. În fiecare județ există câte un magazin al ANAF.

Magazin ANAF. Listă prețuri bjiuterii. Vezi prețuri aici.

Magazin online ANAF. Listă prețuri parfumuri aici.

Magazin online ANAF. Listă prețuri electrocasnice aici.

Gama produselor ANAF este variată, astfel că, dacă doriți să o consultați, o puteți face accesând site-ul.

Veste importantă pentru toți elevii. Ministrul Educației a anunțat noi schimbări în 2019!... Momente de groază într-un restaurant din Alba! Zeci de persoane sunt în pericol, după ce clădirea a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x