Antena Căutare

Anamaria Pop, artista de muzică populară, a murit în urma unui accident cumplit la vârsta de doar 37 de ani

Anamaria Pop a murit, artista se afla la volanul unui autoturism, iar într-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Anamaria Pop a murit, artista se afla la volanul unui autoturism, iar într-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Polițiștii au transmis primele date despre felul în care a murit Anamaria Pop: ”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”.

Anamaria Pop a murit. Medicii care au ajuns la fața locului au încercat din răsputeri să o salveze pe artistă, însă manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect. Doctorii de pe Ambulanță nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul, informează Baiamare24.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: DCNews

Un mesaj postat pe Facebook de un proprietar de refugiu montan, după moartea lui Zsolt Torok, a creat controverse: „De c... Buzău: Şase persoane rănite, între care şi un copil de şapte ani, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x