Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Anamaria Pop, artista de muzică populară, a murit în urma unui accident cumplit la vârsta de doar 37 de ani

Anamaria Pop a murit, artista se afla la volanul unui autoturism, iar într-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Anamaria Pop a murit, artista se afla la volanul unui autoturism, iar într-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Polițiștii au transmis primele date despre felul în care a murit Anamaria Pop: ”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”.

Anamaria Pop a murit. Medicii care au ajuns la fața locului au încercat din răsputeri să o salveze pe artistă, însă manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect. Doctorii de pe Ambulanță nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul, informează Baiamare24.ro.

Sursă: DCNews