Antena Căutare

O încercare de emigrare ca-n filme! Metoda prin care șapte asiatici au încercat să iasă ilegal din România

Șase cetățeni vietnamezi și un cetățean din Sri Lanka au fost prinși , la Nădlac, în timp ce încercau să iasă din România ca-n filme, ascunși într-o utilitară, după un perete fals construit artizanal.

Șase cetățeni vietnamezi și un cetățean din Sri Lanka au fost prinși , la Nădlac, în timp ce încercau să iasă din România ca-n filme, ascunși într-o utilitară, după un perete fals construit artizanal.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac ÎI-Csanadpalota , un cetățean din Moldova, în vârstă de 42 de ani, care conducea o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, a fost oprit pentru un control de rutină. Polițiștii de frontieră au descoperit că autoutilitara nu era încărcată cu marfă, astfel, la un control mai amănunțit, au aflat ce este cu adevărat transportat.

Polițiștii de frontieră au descoperit în partea din faţă a compartimentul marfă un perete fals construit artizanal, în spatele căruia erau ascunse şapte persoane.

Cei şapte au fost conduşi la sediul punctului de trecere a frontierei pentru cercetări, unde s-a constatat că cinci bărbaţi şi o femeie sunt cetăţeni vietnamezi, iar un bărbat este din Sri Lanka. Cei în cauză au vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, relatează Mediafax.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi faţă de şofer şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cei şapte migranţi. Mijlocul de transport, în valoare de 30.000 lei, a fost confirscat până la finalizarea cercetărilor.

Salariu minim brut 2018. Cât și cui i-ar putea crește salariul de la 1 noiembrie... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție șocantă! Urmează o tragedie aviatică: ”Vom auzi în curând!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x