Antena Căutare

Anchetă în cazul unei femei însărcinată în luna a opta care a murit la Spitalul Judeţean Buzău; medicii nu au reuşit să salveze nici fătul

Poliţiştii din Buzău fac cercetări în cazul unei femei de 34 de ani din localitatea Brăieşti, însărcinată în luna a opta, care a murit la Spitalul Judeţean Buzău. Femeia nu era cunoscută cu afecţiuni medicale, iar medicii nu au reuşit să salveze nici fătul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, femeia de 34 de ani, însărcinată în 33 de săptămâni, a fost adusă, miercuri, cu salvarea la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare foarte gravă.

O echipă pluridisciplinară formată din medic urgentist, neonatologi, ginecolog, medic de terapie intensivă a încercat să o salveze pe femeie, însă în final nu au reuşit să o readucă la viaţă în urma manevrelor de resuscitare. De asemenea, medicii nu au putut salva fătul.

Trupul femeii a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei.

O anchetă în acest caz a fost declanşată şi de poliţiştii din Buzău.

Femeia nu era cunoscută cu afecţiuni medicale, dar din primele informaţii reiese că sarcina ei nu era supravegheată de un medic specialist.

Potrivit reprezentanţilor SJU Buzău, ultima data când femeia a fost la Maternitatea Buzău a fost în 2009, atunci când a adus pe lume primul său copil.

Sursa : news.ro

Mai mulți bani pentru români! Guvernul vrea majorarea diurnelor pentru o categorie de bugetari: "Militarii merită m... Cartel Alfa, după ce Iohannis a trimis spre reexaminare legea privind coşul minim de consum: Mesajul pe care îl transmit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x