Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Sânge pe perete și pe comoda din casa lui Gheorghe Dincă, în camera unde ar fi stat Alexandra

În camera în care Dincă spune ca a stat Alexandra au fost găsite urme de sânge pe perete și pe comodă. Este aceeași camera în care au găsit și cartea de vizită a cadastristului despre care știm din apelul la 112.

În camera în care Gheorghe Dincă spune ca a stat Alexandra au fost găsite urme de sânge pe perete și pe comodă. Este aceeași camera în care au găsit și cartea de vizită a cadastristului din apelul la 112.

Potrivit Antena 3, anchetatorii nu ştiu dacă e vorba despre sângele fetei de 15 ani. Probele vor fi supuse probelor de laborator.

Anchetatorii au găsit vineri, la Caracal, telefonul Alexandrei Măceşanu, după ce a fost efectuată o conducere în teren cu inculpatul Gheorghe Dincă, a anunţat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

„În urma percheziţiei domiciliare şi activităţilor desfăşurate au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic. De asemenea, în domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice care, de asemenea, vor fi supuse probelor de laborator”, a transmis DIICOT.

Recomandari