Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

După nouă zile de percheziții, anchetatorii iau pauză! Când vor fi reluate cercetările în casa lui Gheorghe Dincă

După nouă zile de percheziţii şi căutări, criminaliştii de la Caracal vor lua mâine o pauză. Au scotocit şi astăzi, mai bine de cinci ore, locuinţa lui Gheorghe Dincă în prezenţa acestuia. Apoi au sigilat tot şi au plecat spre Capitală. 

După nouă zile de percheziţii şi căutări, criminaliştii de la Caracal vor lua mâine o pauză. Au scotocit şi astăzi, mai bine de cinci ore, locuinţa lui Gheorghe Dincă în prezenţa acestuia. Apoi au sigilat tot şi au plecat spre Capitală.

Flancat de mascaţi, cu mâinile la ceafă, Gheorghe Dincă pleacă de la casa groazei spre arestul poliţiei din Slatina, unde este încarcerat. Încă din zori, a asistat la percheziţii. A fost a noua zi în care zeci de anchetatori trimişi din Capitală au strâns probe din locuinţa lui. Astăzi, au instalat un cort pe proprietatea suspectului şi au cercetat curtea centimetru cu centimetru.

Între timp, la secţia de poliţie din Caracal, încă un vecin al lui Gheorghe Dincă a fost audiat. I s-au luat amprente şi i s-au prelevat probe biologice, după ce ieri alţi trei martori au ajuns în faţa anchetatorilor.

A avut Gheorghe Dincă complici?

Anchetatorii încearcă astfel să afle dacă Dincă a avut complici. Psihologul criminalist Tudorel Butoi crede că cel puţin un apropiat al suspectului ascunde lucruri importante despre trecutul său întunecat.

La scurt timp dupa audierile de astazi, au sosit si anchetatorii care au facut perchezitii la casa lui Gheroghe Dinca mai bine de cinci ore. De acesta data, probele stranse au fost duse direct la Bucuresti. Criminalistii se vor intoarce luni. Iar maine cu totii vor lua o pauza.

Familia Luizei Melencu așteaptă o minune

Însă pentru familiile victimelor, durerea nu ia pauză. Familia Luizei încă nu ştie ce s-a întâmplat cu adolescenta. Marti se împlinesc patru luni de la disparitia ei şi nici o probă nu demonstrează clar că Gheorghe Dincă a ucis-o, aşa cum el însuşi a mărturisit. Oasele găsite într-o pădure de lângă Caracal sunt încă analizate, la Institutul de Medicină Legală, iar până vor fi gata rezultatele, familia Luizei încă se roagă să nu fie rămăşiţele ei.

Răspunsurile pe care ei le aşteaptă se află încă ascunse în locuinţa ca un labirint a lui Gheorghe Dincă. În spatele porţilor înalte, transformate acum în altar.

Recomandari