Antena Căutare

Cei mai norocoși bugetari! Ei sunt angajații care primesc prime de Crăciun de peste 9.000 de lei 

Luna decembrie aduce vești bune pentru sute de angajați, întrucât vor beneficia de prime de Crăciun substanțiale, ce depășesc câteva mii de lei. 

Luna decembrie aduce vești bune pentru sute de angajați, întrucât vor beneficia de prime de Crăciun substanțiale, ce depășesc câteva mii de lei.

Este vorba despre angajații de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, care au încasat prima anuală ce se ridică la nivelul unui salariu, media acestuia depășind, însă, 9.700 de lei net.

Nu este pentru prima oară când Autoritatea de Supraveghere Financiară este atât de darnică cu angajaţii săi. De Paşte, fiecare angajat a primit al ASF o primă de 5.000 de lei.

Anul viitor, însă, cei peste 500 de angajați nu vor fi la fel de norocoși, întrucât conducerea instituţiei a precizat că au fost demarate negocieri pentru Contractul Colectiv de Muncă aplicabil din 2019, şi că nivelul primelor va fi redus.

Mersul trenurilor 2019. CFR Călători anunță reduceri de 25% la Trenurile Zăpezii... Pachet trusou nou-născuți. Părinții ar putea primi din nou trusoul bebelușului. Ce valoare va avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x