Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

A dat lovitura în timpul pandemiei de coronavirus. Antonia, o prostituată româncă din Germania, a primit 4.500 de euro ajutor de urgență

Antonia, o femeie din România care lucra la un bordel din Stuttgart, Germania, a dat lovitura în timpul pandemiei de coronavirus, întrucât a primit un ajutor de 4.500 de euro din partea statului german. 

A dat lovitura în timpul pandemiei de coronavirus. Antonia, o prostituată româncă din Germania, a primit 4.500 de euro ajutor de urgență

Antonia a plecat din România în încercarea de a câștiga mai mulți bani. A ajuns să lucreze ca prostituată în Germania, iar acum, odată cu pandemia de coronavirus, ea a rămas fără venituri. Nu și-a pierdut, însă, speranța și a aplicat pentru ajutorul de urgență acordat de statul german.

Astfel, ea a ajuns să primească, pentru trei luni, 4.500 de euro.

Zeci de oameni au murit, la doar câteva ore după ce au fost la o înmormântare. Ce s-a întâmplat acolo e dramatic

Femeia câştiga în jur de 3.000 de euro pe lună înainte de criză, potrivit patroanei bordelului. Ea reuşea atunci să trimită câte 1.000 de euro lunar acasă, în România. Ea spune că încă trimite bani familiei, chiar dacă suma este mai mică.

Înainte de a se muta în Germania, Antonia a lucrat ca bucătăreasă cinci ani.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

Bilanţul COVID-19 în Germania creşte cu 21 de morţi şi 342 de contaminări

Germania a înregistrat 342 de contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore şi 21 de morţi din cauza covid-19, a anunţat luni Institutul de boli infecţioase Robert Koch (RKI), relatează Reuters, citat de News.ro.

De la începutul epidemiei, bilanţul a crescut la 174.697 de contaminări cu noul coronavirus şi 7.935 de morţi, precizează institutul.

Recomandari