Antena Căutare

Anunț bombă de la ANAF! Va fi prăpăd! Nimeni nu are scăpare! Ce verificări aspre va face în următoarea perioadă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) desfășoară o operațiune de proporții ce vizează hoteluri din București.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) desfășoară o operațiune de proporții ce vizează hoteluri din București.

Inspectorii Atifraudă, cei responsabili cu regulile sanitar-veterinare, normele de securitate şi combaterea muncii la „negru" controlează hoteluri cin Capitală care, în baza unui protocol cu Ministerul de Externe, vor asigura cazarea participanţilor la evenimentele găzduite de România în contexul preluării preşedinţiei UE, potrivit Profit.ro.

Sunt vizate în principal 23 de hoteluri, printre care Marriott, Radisson, InterContinental, Sheraton, Hilton, Continental, Novotel, Ibis Parlament, Ibis Gara de Nord și Cişmigiu.

Verificările au fost iniţiate în contextul în care România va prelua de la 1 ianuarie 2019, pentru şase luni, preşedinţia Consiliului UE.

În acest context, peste 200 de evenimente vor fi organizate în Bucureşti, la care se adaugă alte 100 acţiuni în restul ţării.

Noi detalii în cazul lui Andrei Pintican! Ce ar fi făcut soția lui în seara accidentului: ”Era la...”... Se schimbă tot! Ceea ce toți elevii făceau până acum devine ilegal în școlile din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x