Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Burlacul

Anunțul care ar putea schimba totul! O româncă din Italia le-a văzut pe Alexandra și Luiza! „Fetele nu sunt moarte! Eu am văzut-o pe Luiza, mi-a zis că...”

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete din Caracal, Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Cu toate acestea, familia fetelor și mulți români încă speră ca acestea să fie în viață. O femeie din Italia a declarat faptul că a văzut-o pe Alexandra, la treabă!

O româncă din Italia a văzut-o pe Alexandra! Ce a declarat femeia

Citește și: Experții FBI aduc o informație care schimbă cursul anchetei cazului din Caracal: Toate probele sunt distruse

În urmă cu două săptămâni, o femeie a declarat faptul că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia, practicând prostituția. Încă o româncă stabilitată în Italia confirmă faptul că cele două fete sunt în viață, făcând afirmații asemănătoare.

Citește și: O prostituată din Italia, originară din Caracal, dezvăluie adevărul despre Alexandra şi Luiza: "Sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele."

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles.” , a declarat femeia.

Citește și: Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, ce pot schimba cursul anchetei! „Eu știu unde...”

Luiza a fost văzută într-un mic orășel între Napoli și Roma, la începutul lui septembrie. „Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me!”

Recomandari